past events

Digital Catwalk

Tuesday, 4 June 2019

Avans Hogeschool

I was invited by the minor marketing to speak on their digital catwalk event on retail innovation in fashion. Glad i can help these young passionate group fill seats with content on personalisation, ar, voice & more.

View event website

Vlerick Retail Platform

Thursday, 23 May 2019

Bowling Stones Mechelen

Bringing a turbotalk on entrepreneurship and innovation from within the organization to belgium's finest retailers who gather for the quarterly afternoon of the Vlerick Retail Platfrom.

View event website

Stores that WOW!

Tuesday, 12 February 2019

Amsterdam

Stores that wow?! Een nieuw event op mijn lijf geschreven.

Ik mag de aanwezigen meenemen in de wereld van retail experience design.

View event website

Omnichannel Congres 2019

Thursday, 31 January 2019

Mechelen

Het is 2019, vanuit het Oosten waait de New Retail wind stevig door de rangen van de traditionele retail.

Online integreren in de fysieke winkel is niet langer een kwestie van wel of niet, maar wel hoe...en liefst zo snel mogelijk.

Tablets integreren kan helpen, maar het maakt je winkel niet spannender dan een avondje languit op de bank shoppen bij Zalando.

Hoe maak je dan van online integratie een beleving? Door klantnood, interieur en technologie te verweven tot een onverwachte en relevante ervaring waar je klanten voor terugkomen en je winkelteam enthousiast van wordt.

Aan de hand van een concrete case neem ik het publiek mee in de wereld van Design Thinking en co-creatie om ze met nieuwe ideeën, veel goesting en met een andere kijk op innovatie weer huiswaarts te sturen.Vlerick Guest Lecture : Retail Experience design

Thursday, 17 January 2019

Gent

Vlerick invited me to inspire the Masters in Marketing Management with the latest in Retail Innovation. What an amazing opportunity to open the hearts and minds of tomorrow's leaders in marketing to the opportunities of the digital retail age.

View event website

Vlerick Retail Platform

Thursday, 22 November 2018

Wemmel

Gino van Ossel brengt met het Vlerick Retail Platform 4 keer per kaar de sector samen op een boeiende namiddag met verschillende sprekers rond diverse onderwerpen. Ik mag de aanwezige retailers verrassen en verbazen met een blik op de opgang van interactieve online 2 offline oplossingen. Of hoe je door slim locatie & informatie te koppelen de klassieke keuzestress kan ombuigen in een unieke klantenervaring met een return on investement.

View event website

Gastcollege Thomas More Hogeschool

Wednesday, 21 November 2018

Thomas More Hogeschool

Gedurende twee uur mag ik de laatstejaarsstudenten Retail Management & Communicatie inspireren over hoe ze vanuit het hart van de organisaties waar ze morgen aan de slag gaan klantgerichte innovaties & hun dromen kunnen waarmaken.

Retail & Brands Festival NL

Thursday, 6 September 2018

Utrecht

Samen met Leentje van Meirhaeghe, Leader Unique Customer Experiences bij Decathlon deel ik het podium op dit unieke festival dat het midden houdt tussen een topnotch retail conferentie en een food truck festival.

We gaan het hebben over de unieke user centric strategie van Decathlon die steunt op het subsidiariteitsbeginsel. De werknemers die het dichtst bij de gebruikers staan hebben een grotere impact op de toegevoegde waarde van projecten dan de hogere rangen in de organisatie. Decathlon geeft haar werknemers een unieke vrijheid om zelf projecten op te starten waar de gebruikers van hun artikelen beter van worden. Die gebruikers zijn de specialisten bij Decathlon zelf, bijna iedereen sport er & natuurlijk de klanten.

Eén van deze zelfsturende teams, onder leiding van Leentje reikte enkele maanden terug de hand houdt naar Dobit & mezelf om een unieke hockey experience te bouwen.

Zelden kregen we te maken met een gedrevenheid en passie die zo intens was, op het festival presenteren we het resultaat van de energie & creativiteit die hierdoor in gang werd gezet.

View event website

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies      Terms & Conditions   |   Cookie policy      Accept