past events

Workshop: Haal als bedrijf meer uit je social media

Friday, 15 June 2018

Bureau/Cuisine

Het is meer dan ooit belangrijk om als bedrijf aanwezig te zijn op social media, maar hoe doe je dit goed? Hoe schrijf je een catchy social media post en hoe verras je je fans? En hoe breid je je fanbase uit buiten je vrienden en familie? Misschien heb je wel verschillende profielen, maar geen strategie of planning en deel je een bonte, maar ondoordachte mix aan content.

Maak deze keer echt werk van je social media. Tijdens deze workshop zetten we de basis van je strategie uit en kijken we even naar de concurrentie. Je leert welke kanalen voor jou interessant zijn en stelt je eerste contentkalender samen.

View event website

Workshop: Een goede mailing schrijven en opmaken in MailChimp

Friday, 8 June 2018

Bureau/Cuisine

Een mooie en vlotte mailing is de ideale manier om te communiceren met nieuwe en trouwe fans. Maar een mailing met een onderwerp dat de nieuwsgierig wekt én er goed uitziet is niet altijd even gemakkelijk. Misschien heb je er geen tijd voor of lukt het schrijven niet altijd even vlot. Een mailing schrijven, een template kiezen, beelden verzamelen, je lijsten up-to-date houden … Het is heel wat.

Als je graag op regelmatige tijdstippen een mailing verstuurt, dan is MailChimp perfect om mee te starten. Maar hoe begin je hieraan? In deze workshop leer je niet alleen hoe je een mailing opbouwt, maar leer je ook de basis van MailChimp.

View event website

Workshop: Schrijven voor het web

Friday, 4 May 2018

Bureau/Cuisine

Je blog en website zijn belangrijke en boeiende manieren om mensen te bereiken, dat weet je. Maar misschien lukt het schrijven niet altijd even goed, weet je niet wat je écht wilt vertellen of hoe je structuur brengt. Misschien zijn de teksten op je website gedateerd of missen ze pit, maar hoe begin je hieraan?

In deze workshop leer je via tips en oefeningen tijdens de workshop hoe je een goede headline, blogpost en teksten voor je website schrijft. We geven je zelfs enkele tips mee om je website beter te laten scoren in de zoekresultaten van Google.

View event website

Gastdocent LUCA School of Arts

Thursday, 29 March 2018

Gent

Gastdocent LUCA School of Arts

Thursday, 22 March 2018

Gent

Gastdocent LUCA School of Arts

Wednesday, 14 March 2018

Gent

Les Schrijven LUCA

Thursday, 16 March 2017

LUCA School of Arts

View event website

Les Schrijven LUCA

Thursday, 9 March 2017

LUCA School of Arts

View event website

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies      Terms & Conditions   |   Cookie policy      Accept